Telefoon:
058 256 1855

Tevens ook het storingsnummer!

Openingstijden

Ma – vrij: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten Storingsnummer 24/7 bereikbaar

Kenteken landbouwvoertuigen

Is de constructiesnelheid van uw landbouwvoertuig of -werktuig hoger dan 25 km/u? Dan bent u verplicht om een kentekenplaat op het voertuig of werktuig te monteren.

Er is veel te doen om de registratieplicht. We begrijpen dat niet alles voor u even duidelijk is en welke machines wel of niet een kenteken moeten dragen.
Veel informatie kunt u vinden op de website van het RDW. Ook kunt u gebruik maken van deze beslisboom om te bepalen of uw voertuig of werktuig wel of niet een registratieplicht heeft.

Wij helpen u graag verder
Om te bepalen of uw voertuig of werktuig een registratieplicht heeft en deze vervolgens aan te vragen zijn gegevens nodig van de machine. Om u hiermee verder te helpen door het verzamelen van de gegevens en deze pasklaar voor u aan te leveren, helpen wij u graag verder.

Wij bieden onze service aan om u verder op weg te helpen en te ondersteunen tijdens de aanvraag. Mocht u hier gebruik van willen maken, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Natuurlijk kunt u hiervoor ook terecht bij één van onze vertegenwoordigers.

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.